ANALÝZA SLUŽEB ZÁKAZNÍKŮM NA PŘÍKLADU ZVOLENÉHO PODNIKU - Danielová, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu služeb zákazníkům ve společnosti T-Mobile a.s. Komplexní charakter služeb poskytuje obzvláště v rozsáhlé řadě výrobků a možné kombinace o nich. Analýza shledává, že společnost nemá velké problémy. T-Mobile a.s. se může ještě více rozvíjet. V druhé části Diplomové práce dochází k posouzení služeb společnosti T-Mobile a společnosti Vodafone. Ve srovnání se společností Vodafone a.s., dopadl T-Mobile dobře.
ANALYSIS OF CUSTOMER SERVICES - A CASE STUDY OF CHOSEN ENTERPRISE
Keywords: sevices; analysis of services; competitive advantage; advertisting and promotion; marketplace.; services; analysis of services; competitive advantage; advertising and promotion; marketplace.