Motivace a odměňování zaměstnanců v malém podniku - Sturzová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce je věnována motivaci a odměňování zaměstnanců ve vybrané firmě. Cílem práce je udělat analýzu motivování a odměňování ve firmě MA-DONA s.r.o. a navrhnout zlepšení těchto procesů. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se tématu. V praktické části je charakteristika vybrané firmy, způsoby jak v dané firmě motivují své zaměstnance a jaký mají způsob odměňování. K zobrazení skutečností je použito dotazníkového šetření se zaměstnanci a rozhovor s vedoucí pracovnicí. Výstupem této práce je navržení řešení pro zlepšení motivačních a odměňovacích procesů ve firmě.
Motivation and Remuneration of the Employees in a Small Company
Keywords: motivace; odměňování; zaměstnanec; firma; zaměstnavatel; analýza; motivation; remuneration; employee; company; employer; analysis