Studium terapie melanomu B16-F10 pomocí aplikace LPS - Glaserová, Simona (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem studie bylo stanovit vliv lipopolysacharidu na nádorový růst a tvorbu metastáz. Sudovali jsme toxicitu a efekt rozdílných koncentrací lipopolysacharidu na nádorový růst a toxicitu v in vitro a in vivo experimentech.
Study of melanoma B16-F10 therapy based on LPS application
Keywords: lipopolysacharid; nádorový růst; tvorba mestastáz; toxicita; lipopolysaccharide; tumour growth; metastases formation; toxicity