Možnosti využití nanočástic různých kovů jako markerů pro imunoznačení v nízkonapěťovém elektronovém mikroskopu - Korandová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato magisterská práce pojednává o využití nanočástic různých kovů jako markerů pro imunoznačení v nízkonapětovém elektronovém mikroskopu. V této práci je představen nízkonapětový elektronový mikroskop LVEM 5 (Delong Instruments, Brno,ČR), který je využíván k pozorování biologických vzorků, skládajících se z prvků s nížšími atomovými čísly.
Possibilities of using nanoparticles of different metals as markers for immunolabeling in the low voltage electron microscope
Keywords: nanočástice; nízkonapětový mikroskop; nízkonapětový elektronový mikroskop LVEM 5; imunoznačení; elelektrostatická konjugace; nanoparticles; low voltage elektron microscope; low voltage elektron microscope LVEM 5 (Delong Instruments; Brno; Czech Republic); immunolabbeling; electrostatic conjugation