Leasing dle české účetní legislativy a IFRS. - Věrná, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem mé bakalářské práce bylo srovnání rozdílů účtování o leasingu a to dle české účetní legislativy a IFRS. Údaje k vypracování této bakalářské práce mi ochotně poskytla společnost Optimalit, s. r. o. V teoretické části jsou charakteriozovány různé druhy lesingu a to jak podle českých účetních předpisů, tak dle IFRS. V praktické části jsem došla k závěru, že rozdíly mezi IFRS a českou učetní legislativou jsou patrné.
Leasing according to Czech accounting legislation and IFRS.