Vztahy s odběrateli vybraného podniku - Chalupský, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce je rozdělena na dvě části. První část je teoretická. Druhá část je tvořena vlastní prací a popisuje zjištěné výsledky plynoucí z marketingového výzkumu - z použitých dotazníků.
Relations with customers of certain company
Keywords: zákazník; respondent; spokojenost; segmentace; dotazník; trh; marketingový výzkum; customer; interviewee; satisfaction; segmentation; questionaire; market; marketing research