Analýza výroby a logistiky ve vybraném podniku potravinářské výroby - Gondek, Petr (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem diplomové práce je na základě analýzy funkčnosti logistického řetězce výroby v potravinářském podniku zabývajícím se výrobou mražených bramborových specialit odhalit nedostatky a navrhnout nová řešení. Práce je zaměřena na logistický řetězec nákupu surovin a logistiku výroby (výrobní linku).
Production and logistics analysis in the chosen company producing food products
Keywords: logistika; potravinářská výroba; brambory; bramborové výrobky; logistický řetězec; integrovaný logistický systém; zpětná logistika; zhodnocovací proces; 3PL; 4PL; EDI; procesní řízení; hranolky; logistic; food producing; potatoes; potatoes products; logistic chain; integrated logistic system; revers logistic; Third Party Logistics; Fourth Party Logistics; EDI; process management; french fries