Konstrukce a realizace generátoru tvarového signálu - Ruso, Václav (Jihočeská univerzita, 2008)
V této práci je uveden přehled vybraných typů oscilátorů a generátorů podle principu jejich funkce. Práce dále obsahuje návrh řešení generátoru, jeho praktickou realizaci a aplikaci. Je zde popsáno začlenění generátoru do laboratorní úlohy a jeho naměřené parametry.
Construction and Realisation of Waveform Generator
Keywords: oscilátor; generátor; generátor tvarového signálu; oscillator; generator; waweform generator