Marketingová komunikace obce - Zlatušková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce se zabývá analýzou aktuálních nástrojů marketingové komunikace města České Budějovice, na základě které je hodnocena efektivita jejich využití. Součástí práce je vysvětlení nejdůležitějších pojmů, charakteristika města i vlastní návrhy a opatření vedoucí ke zlepšení a dalšímu rozvoji marketingové komunikace města.
Municipal Marketing Communication
Keywords: Marketing; marketingová komunikace; obec; marketingový mix; event marketing; online marketing; cestovní ruch.; Marketing; marketing communication; municipality; marketing mix; event marketing; online marketing; tourism.