Analýza dětských účtů v ČR - Bartušková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se věnovala problematice dětských účtů v České Republice. Teoretická část se zabývá bankovnictvím, vkladními knížkami, základními pojmy a účty obecně. Praktická část je zaměřena na konkrétní částky v sedmi institucích, efektivní rozdělení finančního obnosu a na stavební spoření.
Analysis of the children's accounts in the Czech Republic
Keywords: účet; úrok; vklad; úspora; úroková míra; account; interest; deposit; savings; interest rate