Návrh komplexní přestavby rodinného domu. - Tesařová, Věra (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem diplomové práce je posouzení stavu rodinného domu vybudovaného v 60. letech minulého století a zvážení různých alternativ jeho rekonstrukce s ohledem na finanční náročnost a požadovanou vybavenost objektu. Rekonstrukce je zpracována ve třech variantách, z nichž jedna je jakožto alternativa pro investora optimální vyřešena detailněji.
A project of complex reconstruction of family house.
-
Keywords: Rekonstrukce; projektová dokumentace; stavební povolení; modernizace; stavební materiály.; Reconstruction; development records; planning permission; renovation; building materials.