Návrh interního klinického auditu na Radiodiagnostické klinice ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady - Tušlová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením návrhu interního klinického auditu pro Radiodiagnostické oddělení ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady, který má napomoct úspěšnému absolvování plánovaného externího klinického auditu. Cílem práce je vystihnout všechna důležitá hlediska auditu od vzniku auditorské komise, přes vlastní provedení auditu, hodnocení zjištěných skutečností a vytvoření závěru. Výsledkem práce je návrh pro vytvoření interního klinického auditu. Umožňuje čtenáři seznámit se s pojmem a významovým obsahem interní klinický audit.
The proposal of internal clinical audit at Clinic Of Radiology at Faculty Hospital Královské Vinohrady
Keywords: interní klinický audit; externí klinický audit; atomový zákon; indikační kritéria pro zobrazovací metody; Radiodiagnostická klinika Fakultní nemocnice Královské Vinohrady; internal clinical audit; external clinical audit; nuclear law; indicative criterions for screening methods; Radiodiganostic clinic of Královské Vinohrady Teaching Faculty.