Dynamické formuláře ve webových aplikacích - Balabanov, Illya (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu existujících nástrojů pro dynamickou definici a generování UI formulářů. Součástí této práce je funkční řešení webové aplikace s dynamicky generovaným obsahem. Také tato práce obsahuje dokumentaci k softwaru a příklady zdrojového kódu. Software je vyvíjen na základě požadavků Biologického centra AV ČR.
Dynamic forms in web applications
Keywords: JavaScript; ReactJS; HTML; NodeJS; webová aplikace; dynamický formulář; JQuery; JavaScript; ReactJS; HTML; NodeJS; web application; dynamic form; JQuery