Manažerská komunikace ve vybraném podniku - Křistková, Monika (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem mé diplomové práce bylo analyzovat manažerskou komunikaci na dvou odděleních v mnou vybraném podniku, konkrétně se tedy jednalo o UniCall Communication Group, s.r.o. Měla jsem zjistit, jak velkou roli hraje v komunikaci osobnostní typ manažera, zhodnotit stávající stav a následně navrhnout změny,které povedou ke zlepšení.
Managerial Communication in the selected company
Keywords: manažer; komunikace; osobnostní typ; komunikační proces; manager; communication; personality typology; communication process