Chování spotřebitelů na trhu s nábytkářskými výrobky - Sklenářová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této diplomové práce bylo zjistit chování spotřebitelů na trhu s nábytkářskými výrobky. Následně na základě zjištěných dat doporučit vybrané firmě inovaci marketingového mixu. První část diplomové práce byla zaměřena na získání informací souvisejících s danou problematikou. Druhá část byla zaměřena na zpracování získaných informací z dotazníkového šetření, které bylo provedeno u 200 respondentů. Získané údaje byly vyhodnoceny pomocí tabulek a grafů, které vyjadřují chování spotřebitelů na trhu s nábytkářskými výrobky. Na základě analýzy dat a rozhovoru s vedoucím pracovníkem firmy byla navržena doporučení pro inovaci marketingového mixu.
Consumer behavior in the market with furniture products
Keywords: Spotřební chování; spotřebitel; marketing; trh s nábytkem; marketingový mix; Consumer behavior; consumer; marketing; furniture market; marketing mix