Kontroverzní témata ve výuce občanského a společenskovědního základu - Mácová, Klára (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem diplomové práce bylo popsat současná kontroverzní témata v rámci sexuální výchovy, která částečně spadá do vzdělávací oblasti Člověk a společnost definované rámcovým vzdělávacím programem (RVP). U jednoho vybraného tématu (pornografie) byl zpracován vlastní návrh výuky.
Controversial Topics in Citizenship and Social Science Education
Keywords: kontroverzní témata; sexuální výchova; pornografie; controversial topics; sexuality education; pornography