Význam a využití neuromarketingu ve vybrané firmě - Zieglerová, Vendula (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce objasňuje význam a využití neuromarketingu pro marketingové účely. V práci jsou podrobně vysvětleny základní pojmy týkající se neuromarketingu, jeho podstaty a nejvíce využívané metody.Jsou definovány základní pojmy, které jsou nezbytné k pochopení daného tématu. Práce obsahuje popis a získané poznatky z neuromarketingového výzkumu v praxi.
The importance and use of neuromarketing in the selected company
Keywords: Marketing; neuromarketing; neuromarketingový výzkum.; Marketing; neuromarketing; neuromarketing research.