Chov ryb - návrh výukového programu pro základní školu - Němec, Libor (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem bakalářské práce bylo vytvoření a realizace výukového programu pro 2. stupeň základní školy. Program nese název Chov ryb aneb Rybářské odpoledne v Lásenici. Navržený program by mohl být využit v rámci výuky přírodopisu. Literární rešerše obsahuje historii rybníkářství na našem území, zabývá se rybníky a jejich částmi a hlavními chovanými druhy ryb. V další části práce je popis vypracování a realizace výukového programu. Součástí práce je vyhodnocení poznatků získaných během realizace programu.
Fish breeding - Design of education program for primary school
Keywords: chov ryb; rybníkářství; výukový program; fish farming; pond farming; educational program