Vliv teploty na délku intervalu latence při hormonální indukci ovulace u keříčkovce červenolemého (Clarias gariepinus) - Bárta, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem práce bylo doplnit některé údaje týkající se umělé reprodukce tohoto druhu ryby. Zejména stanovit závislost intervalu latence na teplotě prostředí při použití jednorázové injikace hormonálního preparátu Ovopel.
Dependence of of latency interval duration on temperature during hormonally stimulated induction in the African catfish (Clarias gariepinus)
Keywords: Sumeček africký; Ovopel; Interval latence; Teplota; Plodnost; Pseudogonadosomatický index (pGSI); African catfish; Ovopel; Latency interval; Temperature; Fertiility; Pseudogonadosomatic index (pGSI)