Systém vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybraném podniku - Adamcová, Hana (Jihočeská univerzita, 2008)
Charakteristika: Diplomová práce je zaměřena na řízení lidských zdrojů, oblast vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybraném podniku v prostoru mezinárodního a evropského prostředí. Vzdělávání a rozvoj jako podmínka efektivního chodu podniku, možnosti seberealizace pracovníků a jejich zapojení do procesu řízení. Cíl řešení: Cílem diplomové práce je analýza systému vzdělávání a rozvoje pracovníků, identifikace potřeb vzdělávání, hodnocení návratnosti investic a přínosu vzdělávání včetně návrhů změn v systému vzdělávání. Rámcová osnova: 1. Úvod, 2. Literární přehled, 3. Metodický postup, 4. Praktická část, 5. Diskuse a návrh rámcových změn, 6. Závěr, 7. Summary, 8. Použitá literatura, Seznam obrázků a grafů, Seznam tabulek, Seznam příloh
System of employee education and development in a selected company
Keywords: Vzdělávání; rozvoj pracovníků; vzdělávací systém; lidské zdroje; identifikace vzdělávacích potřeb; plánování vzdělávání pracovníků; realizace vzdělávání; hodnocení vzdělávání.; Education; development of employees; educational system; human resources; identification of educational needs; planning the education employees; realization of education; classification of education.