Projevy behaviorálního účetnictví v zemědělství - Lencová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu a identifikaci projevů behaviorálního účetnictví v podmínkách zemědělského podniku. Pro tuto práci byl vybrán podnik Agro Liblice, s. r. o. Behaviorální přístup bude analyzován v oblasti dotací, které podnik přijímá. Práce se zabývá procesem získávání dotací, přístupem podniku k dotacím a účtováním o dotacích.
Manifestations of Behavioural Accounting in Agriculture
Keywords: zemědělství; behaviorální účetnictví; dotace; lidský faktor; klasická ekonomie; agriculture; behavioral accounting; subsidy; human factor; classical economics