Řízení služeb ve zvolené firmě - Hrušková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnocení řízení služeb ve zvolené firmě. Vybrán byl podnik Hospoda Na Louži s.r.o. sídlící v Českém Krumlově. Hlavní podnikatelskou činností tohoto podniku je především poskytování ubytovacích a stravovacích služeb. Podnik byl hodnocen z hlediska vnějšího a vnitřního prostředí podniku. Na základě provedených analýz byly vytvořeny návrhy, které by měly v budoucnu vést ke zlepšení situace podniku. V praktické části byly provedeny analýzy stavu podniku. Mezi analýzami byla například finanční analýza, STEP analýza nebo SWOT analýza. Z provedených analýz autorka navrhla, jakou cestou by měl podnik dále směřovat, aby zlepšil svou situaci. Návrhů však nebylo příliš, jelikož z analýz je zřejmé, že podnik je ve velice dobrém stavu a potřebuje pouze drobná zlepšení. Nakonec autorka doporučuje podniku, ať i nadále největší pozornost věnuje spokojenosti svých zákazníků, protože tato metoda očividně funguje.
Service Management in a Company
Keywords: Řízení; služby; analýza; šedá ekonomika; EET.; Management; service; analyse; grey economy; EET.