Připravenost vybrané nemocnice k akreditaci - Šimková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce bylo zjistit připravenost vybrané nemocnice (Nemocnice Nové Město na Moravě, p.o.) k národní akreditaci. Závěrem je, že nemocnice v momentálním čase nesplňuje všechny standardy k udělení akreditace, ale má všechny potřebné předpoklady, aby nedokonalé standardy byly doplněny a nemocnice akreditaci získat mohla. Touto prací bych chtěla pomoci dané nemocnici pomoci při zhodnocení jejího stavu při přípravě k chystané akreditaci. Ale nejen jí. Byla bych velice ráda kdyby tato práce byla ku prospěchu i jiným zdravotnickým zařízením nebo i jiným osobám při jakékoliv práci týkající se akreditace.
Preparedness of selected hospital to accreditation
Keywords: Akreditace; Nemocnice; Spojená akreditační komise; Standard; Accreditation; Hospital; Joint commission on accreditation; Standard