Analýza vybrané sázkové hry - Javoříková, Nela (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou vybrané sázkové hry Šťastných 10, kterou provozuje společnost Sazka a.s. V teoretické části je čtenář seznámen s potřebnými pojmy, které se pojí k hazardním hrám. Dále jsou zde popsány klíčové kapitoly z teorie pravděpodobnosti a teorie rozhodování, nezbytné pro následné výpočty. V první polovině praktické části jsou rozebrány veškeré herní strategie zmíněné číselné loterie a zvoleny jsou ty nejlepší. Následně je na základě získaných poznatků představena vlastní hra, která je s hrou Šťastných 10 porovnána. Součástí práce je i marketingový plán vytvořené hry.
Analysis of the Chosen Betting Game
Keywords: hazard; hra; číselná loterie; strategie; pravděpodobnost; gambling; game; number lottery; strategy; probability