Inovace marketingového mixu vybrané firmy - Novák, Martin (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce je analyzovat a zhodnotit současný stav marketingového mixu vybrané firmy a navrhnout vhodná řešení inovace marketingového mixu.
Innovation of marketing mix of a chosen company
Keywords: Inovace; marketingový mix; čistírny odpadních vod; Innovation; marketing mix; wastewater treatment plants