Návrh výukového programu "Zahrada" pro 2. st. ZŠ - Luptáková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce navrhuje a popisuje výukový program "Zahrada". První část programu obsahuje obecné informace o výukových programech a školních zahradách. V druhé části je podrobně vypracován vlastní výukový program, jeho realizace a hodnocení.
The Design of The Garden Tutorial for the Upper Classes of Elementary School.
Keywords: výukový program Zahrada; výukové programy; školní zahrada; tutorials and school gardens