Migrace obyvatelstva v regionu ORP Tábor. - Polívková, Helena (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá migrací obyvatelstva v regionu ORP Tábor mezi lety 1992 - 2009. Předkládaná práce sleduje vývoj imigrace a emigrace přes hranice ORP v tomto období a sleduje jednotlivé strukturní charakteristiky migrantů. V teoretické části je popsána socioekonomická charakteristika území, na kterou navazuje demografická charakteristika obyvatelstva ORP Tábor. Součástí Bakalářské práce jsou tabulky a grafy sledující jednotlivé strukturní charakteristiky migrantů.
Migratin of the population in the region municipality with the extended competence ORP Tábor.
Keywords: ORP Tábor; migrace; strukturní charakteristika migrantů; Key words: ORP Tábor; migration; structure charakterization of migrants