Stanovení glukózy různými analytickými systémy - Štecherová, Monika (Jihočeská univerzita, 2023)
Stanovení koncentrace glukózy u třiceti náhodných vzorků pacientů, na třech různých analytických systémech - Abbot Architect c16000, glukometr SensoStar GL 30 Touch a osobní glukometr Contour Plus. sledování interní kontroly kvality a verifikace metody na přístrojích Abbott Architect c16000 a glukometru SensoStar GL 30 Touch.
The determination of blood glucose by different analytic system
Keywords: Diabetes mellitus; glukóza; fotometrické a elektrochemické metody; POCT; Diabetes mellitus; glucose; photometric and electrochemical methods; POCT