Podpora prodeje a její formy ve vybraném podniku - Hlavatá, Renata (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce má za cíl provést analýzu podpory prodeje ve vybrané firmě - DM drogerie markt, s. r. o. a navrhnout opatření pro zlepšení na základě analýzy současné situace. Současnou situaci jsem analyzovala na základě ifnormací z firmy a dotazníkem. Výsledkem je zjištění, že společnost využívá velké množství forem podpory prodeje. Firma DM drogerie markt, s. r. o. obchoduje s drogistickým zbožím. V tomto odvětví je velká konkurence. Společnost se snaží nejen získat si zákazníky, ale i udržet si stávající. Podpora prodeje a reklama jsou obrazem společnosti.
Sales promotion and its forms in chosen company
Keywords: Podpora prodeje; prodej; společnost; trh; Sales Promotion; Sale; Market; Company