Výuka biochemie na ZŠ, SŠ a všech stupních gymnázií, použití modelů při výuce chemie - Rynešová, Libuše (Jihočeská univerzita, 2023)
V teoretické části je bakalářská práce zaměřena na rozsah výuky biochemie na základních, středních školách a gymnáziích, který vyplývá z Rámcových a Školních vzdělávacích programů. Druhá část teoretické části je zaměřena na popis a funkce jednotlivých chemických modelů používaných ve výuce. V praktické části byly připraveny pracovní listy pro využití modelů ve výuce chemie na vybrané základní škole a gymnáziu.
Teaching biochemistry at primary, secondary and all levels of grammer schools, use of models in chemistry teaching
Keywords: Výuka biochemie; chemické modely