Úlohy ve formátu Concept Cartoons jako doplněk učebnic matematiky - Čech, Adam (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato práce se zabývá úlohami ve formátu Concept Cartoons. V práci je uvedeno využití úloh během výuky matematiky na druhém stupni základní školy. Kvalitativní výzkum vedl ke zjištění problémových témat učiva matematiky. Sesbíraná data byla využita k tvorbě nových úloh ve formátu Concept Cartoons, které jsou obsahem této práce. Nové úlohy byly vyzkoušeny v praxi. Práce může posloužit pro učitele jako námět k obohacení výuky.
Concept Cartoons tasks as a complement to mathematical textbooks
Keywords: Concept Cartoons; matematika; Concept Cartoons; mathematics