Získávání pracovníků v maloobchodních jednotkách - Čížek, Štěpán (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá procesem získávání, předvýběru a výběru pracovníků používané v maloobchodních jednotkách. K dosažení cíle bakalářské práce jsou porovnávány informace z dostupných publikací a odborné literatury s reálnými postupy v procesu získávání pracovníků. Na základě dotazníkového šetření, nestrukturovaných rozhovorů, pozorování a zkoumání podnikových písemností jsou navrženy nové postupy a vhodné změny včetně finančního vyjádření vybraných návrhů.
Recruitment in Retail
Keywords: lidské zdroje; získávání; výběr; maloobchod; zaměstnanec; požadavky; popis pracovního místa; specifikace pracovního místa; human resources; recruitment; selection; retail; employee; requirements; jobs descriptions; role profile