Modifikace 3D tiskárny Prusa i3 MK3 na uzavřený koncept s dvojnásobnou tiskovou plochou - Beránek, Karel (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato práce popisuje úpravy konkrétního modelu 3D tiskárny, modelu Prusa i3 MK3, na uzavřený koncept s dvojnásobně rozšířenou tiskovou plochou v ose X. Zabývá se návrhem a realizací jednotlivých mechanických částí, elektroniky a firmware. Popisuje varianty dílčích řešení a důvody, které nakonec vedly k upřednostnění konkrétního řešení.
Modify the 3D printer Prusa i3 MK3 to a closed concept with a double printing area
Keywords: 3D tisk; 3D print