Prazdniki Respubliki Kazachstan - Nurakisheva, Madina (Jihočeská univerzita, 2019)
Tématem bakalářské práce jsou svátky Republiky Kazachstán. Bakalářská práce se skládá z úvodu, oficiálních dokumentů Republiky Kazachstán o svátcích, 4 kapitol, závěru a seznamu literatury. Každá kapitola začíná stručným popisem a je rozdělena do podkapitol. Podkapitola obsahuje základní informace o svátcích: historie, tradice, charakteristické rysy, oslavy. Práce je vypracována v ruském jazyce.
The Holidays in the Republic of Kazakhstan
Keywords: svátky; Republika Kazachstán; historie; tradice; kultura; Holidays; Republic of Kazakhstan; history; traditions; culture