Analýza vnějšího prostředí vybraného podniku - Weinzettlová, Nicola (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce je analýza současné situace a postavení vybraného podniku WaWEINZETTL s.r.o. na trhu prostřednictvím analýz vnějšího prostředí. Na základě dosažených výsledků navržení strategie ke zlepšení jeho postavení v odvětví.
Analysis of external environment of a chosen company
Keywords: strategie; vnější prostředí; Porterův model pěti sil; STEP analýza; SWOT analýza; strategy; external environment; Porter´s model of 5 powers; STEP analysis; SWOT analysis