Příklady, popis a srovnání objektů zdravotnických zařízení - Znoj, Martin (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá příklady, popisem a srovnáním objektů zdravotnických zařízení. Řeší jejich problematiku, technické požadavky pro jejich chod a jednotlivé zákony a vyhlášky, kterými musí splňovat. Také se zabývá rekonstrukcí vybraného zdravotnického zařízení a důležitými legislativními požadavky pro rekonstrukce pozemních objektů. Dále jsou zde zmíněny možnosti financování objektů zdravotnických zařízení v ČR.
Cases, description and comparison of objects of health care facilities
Keywords: zdravotnická zařízení; nemocnice; rekonstrukce; ekonomika; health care facilities; hospital; reconstruction; economics