Krizová pomoc u Policie ČR - Novotná, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce čtenáře seznamuje s pojmem krize a pomocí v krizi, jakožto krizovou intervencí či první psychickou pomocí, kdy však klíčovou část práce představují krizové pomoci u PČR s důrazem na jejich hodnocení z hlediska standardů psychosociální pomoci a spolupráce. Cílem práce je s oporou odborné literatury poukázat na diferencovanost v oblasti péče o příslušníky Policie České republiky, kdy značnou úlohu, co se komparace týče, má odborná psychologická péče a standardy psychosociální pomoci.
Crisis assistance of the Police of the Czech Republic
Keywords: krize; krizová intervence; pomoc; policie; psychologická péče; standardy; crisis; crisis intervention; assistance; police; psychological care; standards