Interaktivní tabule ve výuce fyziky - Vortel, Antonín (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této práce je přiblížit význam užití interaktivních tabulí ve výuce fyziky, porovnání interaktivních tabulí na českém trhu a porovnání vhodného softwaru pro výuku fyziky na interaktivní tabuli, obeznámit s historií interaktivní tabule a poukázat na klady či zápory její implementace do výuky fyziky. V neposlední řadě vytvořit elektronický obsah použitelný při výuce fyziky na interaktivní tabuli a jeho ověření v praxi.
Interactive board in physics education
Keywords: interaktivní tabule; software pro interaktivní tabuli; fyzikální aplet; interaktivní tabule ve výuce; interactive whiteboard; software for the interactive whiteboard; physical applet; interactive whiteboards in the classroom