Jazykové, hodnotové a kulturní rozdíly a shody v německé a české reklamě na pivo - Abelová, Klára (Jihočeská univerzita, 2007)
budik
Similarities in Language, Values and Culture and their Differences in the German and Czech Beer Advertisement.