Agresivita dětí a mládeže vedoucí k trestné činnosti - Štefflová, Eva (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá agresivitou dětí a mládeže, která je vede k trestné činnosti. Věnuje se příčinám vzniku agresivity, faktorům, které agresi ovlivňují, ale i druhům agrese. Praktická část obsahuje konkrétní kazuistiky jedinců, u kterých byla agresivita jednou z příčin páchání trestné činnosti.
Aggression in children and youth towards crime.
Keywords: Agreivita; agrese; příčiny vzniku agrese; faktory agrese; druhy agrese; kriminalita; dítě; mládež.; Aggression; aggression; causes of aggression; aggression factors; types of aggression; criminality; child; youth.