Prostředí cestovního ruchu - návštěvnost rybníků Hnačov a Valcha - Nováčková, Eliška (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce se zabývá rekreačními prostrory Hnačov a Valcha v Plzeňském kraji. Cílem BP je srovnání návštěvníků těchto blízkých a typologicky identických na vodu vázaných rekreačních prostorů. Srovnání bylo prováděno hlavně na základě analýzy poptávky, která byla reprezentována návštěvníky obou rekreačních prostorů. Důležité bylo posouzení struktury návštěvníků obou prostorů a syntéza rozdílu v návštěvnosti obou prostorů.
Tourism environment - visit rate of ponds Hnačov and Valcha
Keywords: prostředí cestovního ruchu; rekreační prostor; návštěvník; Hnačov; Valcha; Tourism environment; holiday facility; visitor; Hnačov; Valcha