Plán rozvoje obce (do 500 obyvatel) - Blafková, Monika (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této bakalářské práce je najít srozumitelné, jednoduché a přenositelné mechanismy pro zlepšení nabídky informačního servisu nejmenších obcí. Pro účely této práce bylo vybráno 10 obcí v okrese Tábor. Byla provedena analýza současného stavu těchto obcí založena na primárních a sekundárních datech. Primární data byla získána v marketingovém výzkumu. Na závěr byly vytvořeny konkrétní návrhy zaměřené na informační servis obce.
Developement plan of the village (500 inhabitants limited)
Keywords: Obec; plán rozvoje obce; informační servis; Village; development plan of the village; information services