Investiční rozhodování v podmínkách omezených kapitálových možností - Urbánková, Eva (Jihočeská univerzita, 2008)
V mé práci se nejprve zaobírám teoretickou částí, ve které jsou obecně charakterizovány související pojmy jako je investice, investiční rozhodování v omezených kapitálových podmínkách, investiční projekt. Dále se podrobněji věnuji nejpoužívanějším metodám hodnocení efektivnosti investic. Na tuto část úzce navazuje praktická část, ve které hodnotím konkrétní investiční projekty.
The investment decision in the limited capital conditions
Keywords: investiční rozhodování; kapitálově omezené podmínky-možnosti; investment; investment decision; limited capital conditions or potentialities.