Systémy pohonu u kolových a pásových traktorů - rešerše - Topinka, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2018)
V této bakalářské práci jsem se zaměřil na převodová ústrojí, spojky, rozvodová ústrojí, koncové převody, diferenciály a podvozky dnes vyráběných a užívaných traktorů.
Drive systems for wheeled and tracked tractors - research
Keywords: převodová ústrojí; spojky; rozvodová ústrojí; koncové převody; diferenciály; podvozky; transmission systems; clutches; timing devices; end gears; differentials; chassis