Vliv jednotlivých komponent směsných krmných dávek u krmných míchacích vozů (bez vybírací frézy) na přesnost nakládek - Blahout, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2016)
Tématika diplomové práce se zaměřuje na krmné míchací vozy, konkrétně na vliv jednotlivých komponent směsných krmných dávek u krmných míchacích vozů bez vybírací frézy na přesnost nakládek. Výsledkem této práce není posuzování vlastních kvalitativních znaků jednotlivých komponent směsných krmných dávek, ale jejich vliv na možnou nepřesnost vážícího zařízení těchto vozů a tím i na samotné složení výsledné krmné dávky a opatření předcházející vzniku těchto nepřesností při přípravě krmiva.
The influence of individual components of mixed feed rations with feed mixer wagons (no pickup cutter) on the accuracy of landing
Keywords: krmný míchací vůz; vážící zařízení; krmná dávka; nepřesnost nakládky; feed mixer; weighing equipment; ration; precision loading