Hodnocení úspěšnosti restrukturalizace společnosti - Dudová, Radka (Jihočeská univerzita, 2016)
Pro diplomovou práci je vybráno téma restrukturalizace společnosti a její hodnocení úspěšnosti. Cílem práce je uvést vhodné nástroje pro posouzení výkonnosti společností, popsání procesu restrukturalizace a aplikace na konkrétním vybraném podniku. Hlavním metodou, pomocí které je úspěšnost restrukturalizace hodnocena je Ekonomická přidaná hodnota. Další použité metody jsou bankrotní modely, analýza poměrových ukazatelů či vývoj výše obratu v čase.
Evaluation of success of restructuring a company
Keywords: restrukturalizace; zhodnocení; společnost; ekonomická přidaná hodnota; restructuring; evaluation; company; ecconomic added value