Řízení rozvoje neziskových organizací - občanské sdružení - Villnerová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce je zaměřena na řízení neziskové organizace a získávání finančních prostředků v neziskovém sektoru, konkrétně v občanském sdružení. Téma bylo zpracováno na příkladu občanského sdružení, které působí v sociální oblasti a jehož hlavní činností je poskytování služeb osobní asistence sociálně potřebným.
Management of the development of non-profit organisations - unincorporated association
Keywords: neziskový sektor; nestátní nezisková organizace - NGO; řízení neziskových organizací; zdroje financování neziskových organizací; občanské sdružení; non-profit sector; non-governmental non-profit organisation {--} NGO; non-profit organisation management; financial resources of non-profit organisations; unincorporated association