Využití marketingových nástrojů ve vybraném maloobchodním subjektu - Kubásková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé práce bylo zanalyzovat stav marketingových nástrojů v maloobchodech vybrané oblasti, což bylo provedeno pomocí dotazníkového šetření a následně graficky zpracováno. Dalším úkolem bylo provést hloubkový rozhovor ve vybraném maloobchodě o jeho historii, působení na trhu, využívání marketingových nástrojů, zpracování následné analýzy a navržení doporučení pro zlepšení.
Using of Marketing Tools in Chosen Retail Subject
Keywords: marketingový mix; marketingový výzkum; dotazníkové šetření; hloubkový rozhovor; maloobchod; konkurence; zákazníci; marketing mix; marketing research; questionnaire investigation; depth interview; retail; competition; customers