Odměňování průvodců cestovního ruchu - Hromadková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá systémem odměňování průvodců cestovního ruchu. Cílem této bakalářské práce je zdůvodnit význam pracovní činnosti průvodců cestovního ruchu, analyzovat současný systém jejich odměňování za vykonanou práci a navrhnout možnosti jeho zdokonalení.
Remuneration of tourist guides
Keywords: definice průvodce cestovního ruchu; kooperace průvodce a cestovní kanceláře; osobnost průvodce cestovního ruchu; právní úprava průvodcovské činnosti; systém odměňování průvodců vestovního ruchu; význam průvodcovské činnosti; definition of tourist guide; cooperation tourist guide with travel agency; personality of tourist guide; legislation guiding activities; system of remuneration tourist guides; the meaning of work tourist guides