Realizace aktivizačních činností v Domově pro osoby se zdravotním postižením Sociální pohoda o. p. s., Javorník - Krejčí, Dana (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá aktivizačními činnostmi, jejich realizací a přínosem pro uživatele z pohledu personálu. Popisuje charakteristiku a chod zařízení Domov pro osoby se zdravotním postižením Sociální pohoda o. p. s., Javorník, kde také probíhal kvalitativní výzkum.
The Implementation of Activity Work in the House for Disabled People Sociální pohoda o.p.s., Javorník
Keywords: Mentální postižení; aktivizační činnosti; domov pro osoby se zdravotním poastižením; social service Home for Disabled People; Activation Activities; mental disability